Compromís per Vila-real sol·licita més vigilància per a frenar el dipòsit d’estris entre els carrers de Ponent Baix i d’Artana

Feb 22, 2021 | VILA-REAL

 

El Grup Municipal alerta de les queixes dels veïns de la zona, que asseguren que és habitual el fet de desfer-se d’objectes de grans dimensions, mobles i restes de materials d’obra al costat dels contenidors d’aquest encreuament

 

Dins de la campanya Maria t’escolta, Compromís per Vila-real ha rebut diverses queixes perquè el Grup Municipal s’encarregue de traslladar a l’equip de govern el malestar de nombrosos veïns que resideixen als voltants dels carrers d’Artana i Ponent Baix, que alerten d’actes incívics que s’han convertit en una pràctica habitual, ja que algunes persones es dediquen a dipositar tot tipus d’estris de gran volum, així com mobles i restes de materials d’obra al costat dels contenidors de l’encreuament entre tots dos carrers.

 

 

Els qui han contactat amb nosaltres ens han comunicat que és una cosa tan habitual que estan ja pràcticament acostumats al fet que quasi totes les setmanes hi haja alguna cosa, des d’electrodomèstics fins a mobles d’estades senceres, sofàs, llits, fem fora del contenidor durant el dia, fins i tot alguna vegada restes de materials d’obra”, explica la portaveu, Maria Fajardo, que ha comprovat la veracitat dels fets en diverses ocasions en els últims temps. Així mateix, veïns de la zona també denuncien l’assiduïtat amb la qual algunes persones dipositen estris en la vorera del carrer del Pare Fortuño, entre el carrer de Nules i l’avinguda de Pius XII.

 

 

Sembla que aquestes persones no són capaces de fer ús del servei gratuït de l’Ajuntament que passa per la porta de casa a recollir els estris de manera gratuïta amb una simple telefonada, per la qual cosa creiem que una solució per a aquesta situació estaria en una major vigilància i una difusió efectiva en el veïnat dels serveis que presta el consistori en aquesta línia”, apunta Fajardo. “Els veïns i veïnes de la zona estan farts, ja que aquest gran volum de deixalles ocupa en moltes ocasions la vorera, de manera que fins i tot han de baixar a la calçada per a poder transitar”, indica, “la qual cosa suposa un perill, especialment per als qui van en cadira de rodes o porten un carro de bebé”, per la qual cosa sol·licita a l’equip de govern una actuació que acabe ja amb aquest problema.

 

 

Més notícies…