Un maset a Vila-real compleix huit mesos ‘okupat’

Ene 20, 2021 | VILA-REAL

Foto: Google

Un nou cas de la problemàtica ‘okupa’ a Vila-real

 

Al desembre del passat any l’Ajuntament de Vila-real procedia a l’enderrocament de l’última de les cases ‘okupades’ que estaven immerses en els terrenys pels quals ha de discórrer la futura ronda sud-oest, donant fi així a anys d’ocupació indeguda de diverses vivendes.

 

No obstant això, la problemàtica ‘okupa’ continua sent un tema candent a Vila-real. Un dels últims casos, difós pels veïns d’un barri de la ciutat que han de suportar des de fa uns huit mesos els inconvenients que aquest tipus d’actuacions comporten, és el d’un maset situat en la part més a l’oest del nucli urbà, en el barri Melilla del municipi. Es tracta d’una vivenda amb piscina que s’ha convertit en el domicili habitual d’unes 30 persones.

 

Les denúncies presentades, tant davant de la Policia Local com la Nacional, no han tingut major resultat que les visites a la zona de les forces de seguretet davant dels continus requeriments veïnals, però sense una resolució satisfactòria del conflicte.

 

Les diverses entitats financeres propietàries de la vivenda no poden fer més que esperar la resolució del jutjat, que al final és qui té l’última paraula, fet que evidència la necessitat d’un canvi en la legislació que permeta actuar amb major rapidesa i contundència.

 

Més notícies…