El PP exigeix reforçar l’atenció Primària i reclama al PSOE i Compromís el suport per a exigir major inversió i recursos

Ene 7, 2021 | BORRIANA

 

Suay (PP) considera fonamental “blindar la primera línia d’atenció sanitària” i reclama al PSOE i Compromís el suport per a exigir major inversió i recursos

 

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana reclamarà hui en ple el suport de PSOE i Compromís per a reforçar l’atenció Primària. En opinió de la regidora del PP, Consuelo Suay, resulta “extremadament greu atacar a la línia de flotació de la nostra sanitat i desmantellar l’excel·lència d’un servei sanitari que s’enfronta dia a dia a una pandèmia sense la inversió ni els recursos necessaris”.

 

En aquest sentit, ha declarat la regidora del PP, “presentem una iniciativa que pretén recaptar els suports necessaris per a exigir a Ximo Puig, com a president de la Generalitat Valenciana, la inversió que mereix la nostra xarxa pública de salut, la que en mans de l’esquerra  no ha deixat de patir càstigs”.

 

Amic Bona Vesparada

Des del Partit Popular, “considerem que la millor inversió en aquests moments és garantir als nostres veïns l’atenció i cobertura mèdica que mereixen”. “Mai la sanitat ha estat tan atacada com ho està quan governa l’esquerra i ara, quan a més estem patint una pandèmia, veiem com els serveis d’atenció mèdica es retallen en lloc de reforçar-se”.

 

És el cas de l’atenció sanitària a la platja de Borriana. “Tal com vam denunciar l’any passat, l’esquerra ha optat per tirar el tancament a un dels dos consultoris mèdics del litoral deixant al 50% l’atenció a una població de milers de veïns”. Per a Suay, “Borriana no mereix aquest càstig. Mereix que els qui governen defensen la cartera de serveis i professionals que atenen cada dia a la població amb recursos limitats”.

 

És per això que des del PP “confiem que PSOE i Compromís donen el seu suport a aquesta iniciativa que tracta de protegir a la nostra ciutat enfront de les polítiques d’una esquerra que en lloc de pensar en Borriana només està ocupada a garantir-se la nòmina a final de mes”.

 

Empreses rurals

Més notícies…