Els mestres d’Infantil d’Escultor Ortells recuperen una cançó per Santa Caterina

Nov 27, 2020 | VILA-REAL

 

 

Interpretada pels professors Alfons Rochera a la guitarra i Anabel Casalta i Carmen Rubert a les veus, amb adaptació del mestre de música, Miquel Gallén, els xiquets i xiquetes d’Infantil del CEIP Escultor Ortells han aprés una cançó de Santa Caterina.

 

Els seus mestres no saben del seu origen però han considerat molt apropiat recuperar-la i compartir-la amb els seus alumnes i també amb tots vostès. Per descomptat, estarien encantats amb descobrir d’on ve i qui la cantava.

Amic Bona Vesparada

 

Però hui toca gaudir de la fira, de la nostra tradició i també dels detallets que l’AMPA del centre ha repartit als alumnes, unes rosetes i un xiulet.

 

Feliç Santa Caterina i al mal temps, posem-li la millor cara!

Empreses rurals

Més notícies…