Castelló limitarà l’organització de nous actes municipals amb públic per a reduir el risc de contagi

Nov 4, 2020 | CASTELLÓ

 

Marco insisteix en la necessitat d’un nou “esforç col·lectiu i individual” de la ciutadania per a fer front a la segona ona

L’Ajuntament de Castelló mantindrà la celebració dels actes municipals ja programats i amb totes les mesures de seguretat preceptives i limitarà l’organització de nous actes no previstos o programats amb l’objectiu de reduir el risc de contagi i contindre la propagació de la COVID-19. Aquesta mesura ha sigut presa en l’última reunió del Centre de Coordinació Operatiu Local (CECOPAL) mantinguda aquest dimarts.

 

 

L’alcaldessa de Castelló i directora del CECOPAL, Amparo Marco, ha anunciat aquesta mesura acordada amb l’objectiu d’iniciar una desacceleració de les activitats i esdeveniments municipals que puguen implicar aglomeració de persones. “Hem decidit mantindre els actes programats, extremant totes les mesures de seguretat i que no es treballe en la preparació d’actes que puguen suposar aglomeració de persones i que encara no hagen sigut previstos o programats, tot això sense perjudici que es puguen prendre altres mesures en funció de l’evolució de la pandèmia”, ha destacat.

Amic Bona Vesparada

 

Des del CECOPAL, s’ha pres aquesta decisió per responsabilitat i coherència amb el que les autoritats sanitàries estan demanant a la ciutadania per a limitar les seues activitats socials i restringir les interaccions a grups reduïts en els seus entorns familiars i socials. “Això sí, aquelles activitats que ja hagen sigut programades o previstes es mantindran amb totes les mesures de seguretat necessàries i sempre que la situació sanitària i la normativa ho permeten”, ha puntualitzat. Tal com ha reiterat, l’objectiu final és “contindre la propagació del virus”.

Així mateix, ha insistit en la necessitat d’un nou “esforç col·lectiu i individual” de la ciutadania. “Som conscients que aquesta segona ona i les restriccions que comporta produeixen cansament en la ciutadania, però vull recordar que només amb esforç col·lectiu i cura mútua podrem fer front a aquest desafiament”, ha dit.

Cal recordar que el CECOPAL es va constituir el passat 27 d’octubre i és un comité de coordinació polític i tècnic constituït per a coordinar i centralitzar les actuacions i decisions a prendre enfront de la pandèmia per a reforçar la resposta municipal davant la segona ona.

 

Empreses rurals

Més notícies…