Borriana revisa els punts crítics per a l’evacuació d’aigua davant la previsió de fortes pluges

Nov 4, 2020 | BORRIANA

 

L’Ajuntament de Borriana ha realitzat durant els passats dies actuacions preventives de neteja i comprovació, i ha verificat novament la neteja de les goles, que ja havien estat repassades en els anteriors avisos de precipitacions, davant l’alerta de previsió de pluges localment intenses. L’alerta taronja s’activarà aquest dimecres, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Concretament les goles del Caràmit, Rovellat, Finello, Granell, Ull de la Vila, l’Estany Colombrí i l’Estany Llarguer, la de Barruguer i la de Sant Gregori. També s’han revisat els camins rurals i s’ha tornat a comprovar el Clot de la Mare de Déu a l’altura de la desembocadura.

 

Amic Bona Vesparada

A més, s’ha actuat amb insistència en el barri del Carme, en la zona marítima, ja que va ser una de les zones més afectades en la passada DANA de finals del mes de març i principis d’abril. També s’ha comprovat que la séquia del Rajolí i el Clot evacuen amb normalitat i, en general, s’han revisat les séquies, els camins rurals i les zones de risc.

 

Cal destacar que en els més de 1.000 embornals del municipi considerats crítics es realitzen periòdicament revisions i neteges, concretament tres a l’any. Dels quals, els de la zona del port, en la Escola de la Mar, que són encara més crítics, s’han tornat a comprovar i a netejar. Així i tot, els serveis municipals estaran en alerta i realitzaran el seguiment de les precipitacions per si calguera intervindre en algun moment, segons ha declarat el regidor de Via Pública, Vicent Aparisi.

 

Empreses rurals

Més notícies…