La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules es reuneix per a tractar la situació epidemiològica de la població

Nov 2, 2020 | NULES

 

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Nules s’ha reunit hui, convocada per l’Alcaldia amb caràcter extraordinari, per a tractar la situació epidemiològica de la població, realitzar un seguiment sobre les mesures restrictives que es van aprovar la setmana passada i estudiar altres noves, com la possibilitat de sol·licitar a la Generalitat Valenciana un tancament perimetral del municipi.

 

En la Junta de Portaveus s’ha acordat de forma unànime per part de tots els grups municipals (CeN, PP, PSPV-PSOE i Més Nules) el següent acord en aquest sentit i que traslladarà a Salut Pública per als efectes escaients:

 

Amic Bona Vesparada

-Traslladar a Salut Pública la preocupació per la situació epidemiològica actual a nivell general i de Nules en particular, i sol·licitar que en base a les dades i informació actualitzats que disposen, estudien si és convenient prendre mesures addicionals en la població de Nules dins de l’àmbit de les seues competències.

 

-A més, se trasllada tot el recolzament i col·laboració necessària de l’Ajuntament de Nules amb la Conselleria de Sanitat i la Generalitat Valenciana en la pressa de quantes decisions corresponga aprovar pensant sempre en salvaguardar la salut de la ciutadania.

 

Empreses rurals

Més notícies…