Cultura estrena a Borriana noves formes de difusió per a la seua programació

Oct 16, 2020 | BORRIANA

 

  • Amb suports publicitaris repartits per tota la ciutat en els quals apareixen tots els actes programats

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana ha posat en marxa una nova manera de difondre la programació trimestral, i ho farà a partir d’ara, a més dels canals habituals amb premsa, xarxes socials, whatsapp, etc, amb uns suports publicitaris repartits per tota la ciutat, en els quals apareixen tots els actes programats per la regidoria.

 

Amb aquest nou format, segons ha explicat el Regidor de Cultura, Vicent Granel, es pretén que es coneguen “de forma regular i de prop totes les activitats culturals que es realitzen al municipi”. Per això, ja s’han instal·lat un total de vuit estructures en la via pública en diferents ubicacions de la ciutat.

 

Les lones estan situades enfront del Teatre Payà, CMC la Mercè, Piscina Municipal i Tinència d’Alcaldia del Port, a la plaça de les Monges, al camí d’Onda al costat del Pavelló de la Música, al Pla i a la plaça Quarts de Calatrava.

Castellón destino

 

Els suports contenen tota la informació necessària i a més disposen d’un codi QR amb què les persones poden tindre directament en el seu mòbil la mateixa informació en un document pdf.

 

Granel ha destacat que amb aquesta manera de difondre les activitats culturals “esperem que arribe a més persones de les habituals i que totes puguen gaudir de la mateixa manera de l’àmplia varietat d’espectacles que s’han programat amb molta il·lusió i treball”.

 

Més notícies…