Tornen les XI Jornades Gastronòmiques ‘Mengem a Vila-real… Olla de la Plana’

Oct 15, 2020 | VILA-REAL

 

El concurs amb el jurat professional se celebrarà a porta tancada i se suspén la tradicional degustació popular per prevenció davant la crisi sanitària

Les XI Jornades Gastronòmiques ‘Mengem a Vila-real… Olla de la Plana’ tornaran el mes de novembre per a valorar la tradició culinària del municipi

 

L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Economia, al costat de l’Associació Gastronòmica de Vila-real està preparant una nova edició de les jornades, adaptada als protocols de prevenció per la COVID-19, que se celebrarà durant tot el mes de novembre. “En un moment com l’actual el nostre objectiu és fer d’aquestes jornades una nova oportunitat per a fer valdre el potencial de la nostra gastronomia, fent costat a tots els restaurants i bars de la nostra ciutat que tant de sacrifici estan fent en aquesta crisi, i és ara quan hem d’estar al costat de les nostres empreses”, remarca el regidor d’Economia, Xus Madrigal.

 

Castellón destino

El comité organitzador de les jornades s’ha reunit ja per a preparar aquesta cita gastronòmica, que tan bona resposta ha obtingut en els últims anys, tant per part dels restauradors com del públic, que ha gaudit de la variada oferta gastronòmica de Vila-real, amb l’Olla de la Plana com a plat estrela. Aquesta nova edició comptarà també amb el concurs, avaluat per un jurat professional, encara que a causa de la situació de crisi sanitària, no es durà a terme la degustació popular d’Olla de la Plana, que en els últims anys ha congregat a un miler de ciutadans en la plaça de la Vila. El concurs amb la deliberació del jurat professional està previst per al dia 4 de novembre, encara que serà a porta tancada per a respectar els límits d’aforament.

Els restaurants interessats a participar en les jornades poden presentar la seua sol·licitud abans del 22 d’octubre en l’Agència de Desenvolupament Local (avinguda de la Murà, 28-1r) o a través del correu electrònic fomenteconomic@vila-real.es. Tota la informació està disponible en el blog de les Jornades Gastronòmiques i en el Portal del Comerciant de Vila-real (http://mengem.vila-real.es i http://vila-real.portaldelcomerciante.com/ ).

 

Més notícies…