Benicàssim porta la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre” a les escoles infantils

Sep 25, 2020 | BENICÀSSIM

 

L’ajuntament reparteix als escolars el llibre “Hugo y el Dragón”

 

La lectura infantil és la protagonista de la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre” per a aquest mes de setembre. La iniciativa impulsada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Benicàssim, arriba a les escoles infantils municipals Doloretes i Pintor Tasio amb el repartiment del llibre “Hugo y el Dragón”, una història de violència de gènere contada des dels ulls d’un xiquet. De l’autor Luis Abril i la il·lustradora Julia Martínez, la història narra en primera persona la realitat que molts innocents com Hugo han patit i pateixen. “És un conte perfecte per a sensibilitzar sobre el sofriment que en silenci viuen els fills de mares que pateixen violència de gènere, sense perdre la innocència i la fantasia d’un xiquet. El llibre és un gran homenatge a tots aquests Herois”, ha afegit la regidora d’Igualtat, Vanessa Batalla.

Castellón destino

 

La campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”, es va posar en marxa fa quasi tres anys a Benicàssim i el seu objectiu és recordar que la lluita contra la violència contra la dona és un assumpte vital i diari i no una causa que només es reivindique una vegada a l’any.

 

Més notícies…