Vila-real inaugura la plaça de bous portàtil per al ‘bou de carrer’ aquest dissabte

Sep 22, 2020 | VILA-REAL

 

Després d’una sèrie de retards, a causa de l’obtenció dels pertinents permisos, finalment aquest pròxim dissabte 26 la plaça de bous portàtil per al ‘bou de carrer’ estrenarà la seua programació a Vila-real.

 

La programació es distribuirà durant els caps de setmana a raó d’una doble sessió en dissabte i una més en diumenge. En principi els actes arribaran fins al diumenge 25 d’octubre.

Castellón destino

 

Segons han manifestat des de l’Ajuntament de Vila-real el muntatge no suposa cap gasto per a la localitat, només s’abonarien els animals i l’empresa de seguretat en el cas que es concrete alguna jornada amb penyes i agrupacions locals, encara que està per determinar.

Més notícies…