Una dotzena d’entitats participaran en la mostra de serveis i activitats esportives, educatives i culturals

Sep 17, 2020 | NULES

 

Nules donarà a conèixer l’oferta local els dies 19 i 20 de setembre  a la plaça Major

 

Una dotzena d’entitats de l’àmbit esportiu, educatiu i cultural de Nules participaran en la mostra local de serveis i activitats d’oci dirigides a la població infantil i juvenil que tindrà lloc aquest cap de setmana i en la que es presentarà l’oferta d’activitats de cara a l’inici del nou curs escolar.

 

En concret, formaran part d’aquesta mostra l’Ajuntament de Nules amb la programació del Centre Públic Municipal de Formació de Persones Adultes, activitats de la regidoria d’Esports i de la piscina municipal, i la programació del Casal Jove per al curs 2020/2021; l’Associació d’Acadèmies de Nules; l’Associació Musical Artística Nulense; l’Escola de Futbol Benicató; el Club Futbol Nules; Club Atletisme Noulas; Club Triatló Trinoulas; Scude Nules; Club de Patinatge Taurons de Nules; Club Handbol Nules; Club de karate Nihon Budo l’Arenal; i Taronja Basket Nules.   

 

Així doncs, la fira se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre en la plaça Major en horari de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores dissabte i diumenge de 9 a 13 hores.

Castellón destino

 

De manera que l’ajuntament facilitarà als expositors la carpa, taules i cadires, i establirà les mesures de seguretat i higiene pertinents per a complir amb la normativa de prevenció davant la Covid-19.

 

Des de l’ajuntament s’assenyala que “l’idea és facilitar a les entitats i associacions locals la promoció de les programacions i activitats que presten al sector més jove de la població per al curs acadèmic 2020/2021. De fet, aquesta programació es presentava cada any en la fira agrícola que té lloc al mes de setembre i que enguany s’ha suspès per la pandèmia”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

 

Més notícies…