L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Setmana Europea de la Mobilitat

Sep 15, 2020 | LA VALL D'UIXÓ

 

La programació compta amb activitats virtuals i presencials, aquestes últimes amb totes les mesures de seguretat necessàries

 

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Setmana Europea de la Mobilitat, que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre. Sota el lema ‘Per una mobilitat sense emissions’, es portaran a terme diverses activitats virtuals i també algunes activitats presencials que comptaran amb les mesures de seguretat pertinents davant la Covid-19.

Castellón destino

Aquest és el cinqué any en què l’Ajuntament s’adhereix a la Setmana de la Mobilitat i, des de l’equip de govern, estem fent una aposta ferma i seriosa per aconseguir una ciutat sostenible, mitjançant la compra de vehicles sostenibles, la millora del servei de transport públic o la peatonalització de zones com la plaça de l’Assumpció o la plaça del Centre“, destaca el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres, qui també assenyala la reducció del nombre d’activitats que es portaran enguany a terme a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ja he rebut dues medalles de plata del Ministeri de Transició Ecològica el 2018 i 2019 per les accions permanents que s’han realitzat a favor de la mobilitat sostenible, com la peatonalització de la plaça del Centre i de la plaça de l’Assumpció, la instal·lació de noves marquesines, la recuperació de la Senda de Quistel, els camins escolars segurs o els carrils bici. A més en este 2020 s’ha obtingut una medalla d’or en l’àmbit autonòmic, que es lliurarà esta mateixa setmana.

Pel que fa a les activitats, el dimecres 16 tindrà lloc l’apertura del skate park, acompanyada d’una exhibició de patinatge, activitat que comptarà amb un aforament limitat; el dijous 17 es llançarà la campanya ‘Vine segur a l’escola’ a les xarxes socials de l’Ajuntament i de la Policia Local; el divendres 18 tindrà lloc el taller pràctic de circulació urbana segura en bicicleta o VMP, activitat que requereix inscripció prèvia al 673 620 850 o a alcaldia.lavallduixo@gmail.com; el dilluns 21 es realitzarà la sessió informativa sobre les ajudes de la Generalitat Valenciana per a la compra de bicicletes i VMP elèctric i, per últim, el dimarts 22, coincidint amb el Dia Mundial sense Cotxes, es tallarà el trànsit de l’avinguda Sud-oest en direcció a Sant Josep, a més d’oferir el servei d’autobús urbà gratuïtament.

Més notícies…