L’Oficina d’Informació Juvenil es trasllada al Centre Social Les Llimeres

Sep 14, 2020 | LA VALL D'UIXÓ

L’horari d’atenció a la ciutadania serà de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, i de 17.00 a 19.00 hores, els dilluns i dimecres

L’Oficina d’Informació Juvenil trasllada la seua seu al Centre Social Les Llimeres, des d’on s’atendrà a la ciutadania presencialment en horari de 09.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres, i les vesprades de dilluns i dimecres de 17.00 a 19.00 hores. A més, també es pot consultar tota la informació relacionada amb la gent jove a les xarxes socials de la Regidora de Joventut i a la pàgina web de l’Ajuntament, o a través dels correus electrònics oijlavallduixo@gmail.com i oij@lavallduixo.es.

Castellón destino

L’Oficina d’Informació Juvenil realitza, sobretot, una tasca informativa per a la gent jove, com per exemple els cursos de formació que es donen des del programa Formació Jove, els tràmits per obtindre el Carnet Jove o campanyes de sensibilització que promovem des de la regidoria de Joventut“, explica el regidor de Joventut, David Lluch.

Més notícies…