El PP de Vila-real reclama el pla de seguretat i el cost dels concerts multitudinaris davant l’increment de contagis per Covid

Sep 14, 2020 | VILA-REAL

 

Els populars sol·liciten un informe epidemielògic que avale la celebració d’aquests concerts de fins a 800 persones i el cost econòmic d’aquests espectacles en plena crisi social, econòmica i sanitària

 

El Partit Popular de Vila-real ha sol·licitat a l’equip de govern que facilite informació respecte a la celebració de concerts multitudinaris. Tal com ha explicat el portaveu del PP, Héctor Folgado, “després de l’anul·lació de les festes de la Mare de Déu de Gràcia” per la recomanació de Sanitat d’evitar aglomeracions, el PP sol·licitem tota la informació de manera transparent.

 

És a dir, la ubicació exacta dels concerts –que l’equip de govern ha anunciat en els mitjans de comunicació amb un aforament de fins a 800 persones-, el pla de seguretat previst, així com l’informe epidemieològic que avale la realització d’aquests grans concerts en la localitat.

Castellón destino

 

Al mateix temps, el PP ha sol·licitat el desglossament dels costos econòmics d’aquests concerts. Aquests concerts s’organitzen per part de l’Ajuntament de Vila-real mentre altres localitats estan anul·lant els grans esdeveniments i destinant aquestes despeses a la lluita contra el coronavirus amb plans de seguretat, test per a la comunitat educativa, desinfecció constant de zones públiques, fins i tot mampares protectores per als col·legis.

 

Mentrestant, a Vila-real l’equip de govern ha anunciat un cicle de concerts amb artistes nacionals per a 800 persones pel que el PP ha demanat “tota la informació sobre aquest tema per a analitzar si ara és el moment adequat de gastar els recursos públics en aquestes qüestions” i, sobretot, “tindre les garanties que en plena segona ona de contagis i amb el que ja ha patit Vila-real, analitzar si és el millor moment des del punt de vista sanitari”.

 

Més notícies…