La Policia Local dissol un ‘botelló’ de dinou joves en les platges de Nules

Sep 7, 2020 | NULES

 

Imposarà sancions per diferents incompliments que poden anar entre els 60 i 750 euros

 

La Policia Local ha dissol un botelló  format per dinou joves d’ entre 18 i 19 anys en la platja de l’Alcúdia de Nules, els quals seran sancionats amb multes que poden anar entre els 60 i 750 euros per diferents incompliments tant de l’ordenança municipal com de les restriccions aprovades per la Conselleria de Sanitat davant la Covid-19.

 

Els fets van tindre lloc la matinada de dissabte a diumenge, sobre les tres de la matinada, quan un veí va alertar a la Policia Local de que hi havia un grup de joves fent botelló en la platja, al personar-se la policia local en el lloc va identificar a un total de dinou persones totes elles majors d’edat que no portaven mascareta ni estaven guardant la corresponen distància de seguretat.

Castellón destino

 

Volem recordar a la ciutadania que el botelló  està prohibit en l’ordenança municipal i també forma part d’una de les mesures aprovades per les autoritats sanitàries per a previndre el contagi del virus, per tant es tracta d’una infracció important que a més va acompanyada d’altres incompliment com l’ús de la mascareta o la distància social”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

 

Des de l’Ajuntament de Nules es vol conscienciar a la població davant actes d’aquest tipus, “hem de ser responsables i complir totes les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries si no volem tornar enrere”, matisa García.

 

Més notícies…