El PP exigeix al PSOE que no prive a Almassora de les especialitats de Pío XII

Jul 23, 2020 | ALMASSORA

Milers de veïns es deuen desplaçar a Castelló per a rebre una atenció específica que el PSOE ha anat desmantellant de forma gradual malgrat a l’oposición dels ciutadans 

Comerç Borriana

 

El Partit Popular d’Almassora ha fet una crida al PSOE per a posar fre al desmantellament que en els últims anys ha patit el Centre Sanitari Integrat de Pío XII. Inaugurat l’any 2011 pel Partit Popular, el centre mèdic es va dimensionar perquè la població evitara desplaçaments a hospitals i centres d’especialitats de Castelló. No obstant això, en els últims anys, “les retallades del PSOE en matèria de sanitat han anat privant als nostres veïns, a poc a poc, de moltes especialitats que ja no han tornat”.

 

María Tormo, regidora i portaveu del PP a Almassora, ha reclamat que després del tancament del consultori mèdic de la platja, “el nostre poble no es pot permetre que ens priven d’especialitats mèdiques que portem anys reclamant”. Milers de veïns s’han de desplaçar fins a Castelló per a rebre l’atenció mèdica pautada “i molts d’ells són majors i no tenen mitjà de transport”. “Traslladar-se a Castelló suposa, per a molts, un vertader esforç que podríem evitar si es reivindicara davant el Consell de Ximo Puig els serveis que els nostres veïns mereixen”.

Esports A Punt

 

En aquest sentit, des del PP “hem formulat múltiples mocions al ple per a exigir al PSOE que restituïsca les especialitats que ha anat retallant de manera gradual”. “No podem encreuar-nos de braços i lamentar-nos, hem de tindre una actitud proactiva i reivindicativa per a exigir el que per justícia gaudíem fa anys”.

 

Així les coses, “continuarem defensant els interessos de les famílies d’Almassora, a reclamar la recuperació del 100% de les especialitats mèdiques”. Perquè “encara que som conscients que en aquests moments la pandèmia ha condicionat l’atenció mèdica, creem que hi ha solucions, d’acord amb els protocols COVID-19, per a continuar prestant als nostres veïns la sanitat que mereixen i que paguen de les seues butxaques”, ha considerat la portaveu del Partit Popular.

Empreses rurals

Més notícies…