Xilxes treballa en l’adequació de la platja de Les Cases

Jul 9, 2020 | PROVÍNCIA, XILXES

Els treballs consisteixen en despedregar la platja i aportar arena

L’Ajuntament de Xilxes ha iniciat els treballs d’adequació de la platja Les Cases després de superar les dificultats ocasionades per l’aturada de l’activitat econòmica derivada de la COVID-19, amb la finalitat d’oferir una experiència òptima als banyistes.

Després de les accions realitzades per la Direcció General de Costas i pendent de la contractació d’un tractorista, l’Ajuntament ha aconseguit iniciar els treballs de rematada del despedreg de la platja Les Cases.

Amic Bona Vesparada

A més, després d’àrdues labors de cerca per l’escassetat d’arena disponible a causa de l’aturada laboral per la COVID-19, s’ha aconseguit obtindre 20 camions per a fer una aportació d’arena amb l’objectiu que les platges del municipi estiguen impecables. En este sentit, el consistori continuarà sol·licitant arena per a seguir-la aportant durant tota la temporada.

Aquestes labors s’han iniciat amb retard respecte a anys anteriors a causa del període d’emergència sanitària que ha patit el país pel COVID-19.

Empreses rurals

Més notícies…