Concha Jorques Catalá, 42 anys de professionalitat i estima a una professió

Jun 23, 2020 | PROVÍNCIA

La jubilació és motiu sempre de celebració i alegria per part de tots, però quan una persona com Concha Jorques Catalá demostra la seua professionalitat, estima a la seua feina i el seu humanisme constant durant els seus 42 anys de treball com a infermera, mereix l’aplaudiment i el reconeixement general de tots.

L’Hospital La Plana, les companyes i especialment el servei de la zona F 2 i també totes les persones que han treballat amb la que ha sigut infermera de quiròfan, cap de quiròfan, adjunta a l’Hospital de la Plana i infermera d’urologia tècnica, li desitgen el millor. Perquè en opinió de tots “s’ho mereix“.

Amic Bona Vesparada

Enhorabona i gràcies per tot.

Empreses rurals

Més notícies…