El PP urgeix a actuar davant les plagues de mosquits i cucs a Vila-real

Jun 19, 2020 | VILA-REAL

Els populars lamenten que la Generalitat i Diputació arriben tard i exigeixen solucions davant els efectes negatius de les plagues

 

El Partit Popular de Vila-real ha demanat que de manera urgent s’actue contra la plaga de mosquits tigre que hi ha en la localitat, així com contra la creixent plaga de cucs milpiés que està afectant ja el camp.

Tal com ha explicat la regidora del Partit Popular, Gema Ferreres, “dóna la sensació que s’ha tornat a arribar tard i que no hi ha coordinació entre la Conselleria i la Diputació de Castelló” i ha sol·licitat que “s’habiliten totes les partides necessàries per a lluitar contra les plagues”.

Amic Bona Vesparada

En el cas dels mosquits tigres s’ha demostrat que no és només una urgència sanitària sinó també econòmica com demostra el fet que haja obligat a cancel·lar campanyes agrícoles o que afecte el sector serveis “ja que danya la marca turística de la província”.

Ferreres ha advertit que l’ajuntament de Vila-real està fent el treball de control dins els nuclis urbans però fora del nucli urbà és competència de la Diputació i aquesta ha arribat tard. “El mateix que la Generalitat Valenciana, la qual té competència en aquesta matèria, la lluita dels mosquits i no està duent a terme el seu treball. I aquest treball ha de ser immediat”.

En el cas de la plaga de cucs, que està afectant la zona de masets, “l’Ajuntament ha d’activar protocols i netejar els espais afectats com els solars municipals”.

Empreses rurals

Més notícies…