Almassora arranca els preparatius per a la mudança del Regina Violant

Jun 5, 2020 | ALMASSORA

Galí visita l’obra en la recta final per a la neteja i trasllat al nou edifici

L’Ajuntament d’Almassora ha iniciat els preparatius per a la mudança del col·legi Regina Violant. L’alcaldessa, Merche Galí, ha visitat el recinte en construcció per a conéixer l’avanç d’una obra que arribarà a la seua fi en, aproximadament, poc més d’un mes per a la neteja i trasllat del mobiliari al nou centre educatiu abans que comence el nou curs.

UAB

No en va, la constructura Añil Servicios, Ingeniería y Obras ha presentat ja certificacions d’obra per valor de 4.967.553,32 euros, circumstància que dóna compte del ràpid avanç de la construcció, valorada en 5.321.608,86 euros. L’escàs marge que resta per a cobrir la totalitat del pressupost confirma el compliment dels terminis per part de la mercantil concessionària.

De fet, prop de 60 persones treballen simultàniament en un recinte que supera els 7.000 metres quadrats per a tindre tot a punt a la fi del pròxim mes i que els equips de neteja posen a punt l’edifici de cara a setembre. L’interior del Regina Violant ja compta amb mobiliari de cuina i sanitaris, calefacció, finestres, instal·lació elèctrica i revestiments en els corredors que connecten totes les unitats.

PlatgesBurriana

Els treballs continuen també al pati, un gran nucli d’esbarjo que comptarà amb hort i espais d’esplai per als més xicotets, que estrenaran col·legi i dotacions d’altes qualitats com les triades per a la cuina, amb cambres frigorífiques de gran capacitat, i un ampli menjador amb finestrals per a potenciar la llum natural. Baños adaptats, laboratori i accessos segurs són unes altres de les zones en les quals treballen els operaris perquè tot estiga a punt per a l’inici del nou curs escolar.

La visita de la primera edil al costat de la regidora d’Educació, Raquel Barberà, i el responsable de Cultura, Javier Mollá, va servir per a conéixer els avanços d’una obra que no veurà minvats els terminis malgrat les pluges i la paralització temporal imposada per l’estat d’alarma. Al contrari, els operaris han redoblat esforços per a culminar els treballs abans de la data prevista en el contracte.

Caixabank

Galí ha agraït a l’empresa i als tècnics municipals “la dedicació malgrat tots els contratemps acumulats, que no han sigut pocs, però que quedaran arrere quan la comunitat educativa del Regina Violant estrene aquest col·legi que tant mereix i pel qual tant hem barallat”.

Més notícies…