Vila-real reactiva el mercat ambulant de roba que se celebrarà els dimecres i dissabtes en la Ciutat Esportiva Municipal

Jun 3, 2020 | VILA-REAL

Des de hui es reactiva el mercat ambulant de roba i complements que se celebrará els dimecres i dissabtes a Vila-real. Complint amb les mesures de prevenció i higiene per la COVID-19 la Ciutat Esportiva Municipal (CEM), de manera provisional, acull des de hui aquests dos mercats que se celebraven en el centre de la ciutat. El mercat dels dissabtes compta amb 106 parades i el mercat dels dimecres amb 75 parades.

Els venedors estan molt contents perquè significa reobrir un espai cap a la nova normalitat on xicotetes empreses, autònoms i pimes poden reprendre la seua activitat” ha indicat el regidor d’Economia, Xus Madrigal, qui ha agraït la voluntat dels comerciants per a la reactivació dels mercats ambulants.

Caixabank

Benicàssim

El balanç que fem d’aquest primer dia de mercat ambulant a la Ciutat Esportiva Municipal és molt positiu perquè conjuga els interessos dels venedors amb els clients. Ens permet celebrar el mercat ambulant amb les mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries i, al mateix temps amb unes condicions de venda més rendibles per als comerciants” detalla Xus qui recorda que l’Ajuntament de Vila-real, després de la consulta a la Subdelegació del Govern, ha pogut flexibilitzar les condicions i adoptar mesures pròpies per a la celebració dels mercats de venda no sedentària.

Lleida

UAB

Tant el mercat de venda ambulant de roba i complements dels dimecres i dissabtes en el CEM, com el mercat d’alimentació i productes de primera necessitat en l’aparcament enfront dels jutjats compten amb les mesures de seguretat i protecció sanitàries tant per als comerciants com per a clients, amb controls d’accés, gel hidroalcohòlic i màscares.

Més notícies…