Nules contractarà a 91 treballadors aturats del sector agrari

May 26, 2020 | NULES

El SEPE assigna a la Corporació Municipal més de 166.000 euros per a aquesta contractació

L’Ajuntament de Nules contractarà a un total de 91 treballadors aturats del règim agrari per a fer diferents tasques relacionades amb la neteja de barrancs, sèquies i realització de tractaments contra la Mosca del Mediterrani en el terme municipal.

Caixabank

De fet, per a poder dur a terme aquesta contractació el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) ha assignat a la Corporació Municipal la quantitat de 166.207,01 euros, “ara anem a tramitar l’expedient sol·licitant les obres i serveis per a poder rebre aquesta subvenció per a fer la contractació que també compta amb aportació municipal”, comenta la regidoria de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Benicàssim

Lleida

Així doncs, en la primera de les memòries presentades es preveu la neteja de la llera dels barrancs de Torrent i de Randero, de les sèquies existents entre l’AP7 i la línea de Costa, del parc natural municipal l’Estany i les zones verdes, i del canal de la Gola. Per a fer aquestes actuacions es contractarà per un període d’un mes a 55 treballadors.

Per altra banda, es contractarà a 32 persones més també per a fer treballs de neteja de barrancs, sèquies, del parc natural municipal de l’Estany i del canal de la Gola al llarg d’un altre mes.

UAB

I per a fer els tractaments contra la Mosca del Mediterrani es contractarà a 4 treballadors aturats del sector agrari que tinguen el carnet de manipulador de plaguicides per un període de tres mesos.

Més notícies…