L’Alcora avança en el pla de mesures econòmiques i socials per a mitigar l’impacte del covid-19

May 26, 2020 | L'ALCORA

El Ple ha aprovat hui una modificació de crèdit que possibilitarà posar en marxa altres dues mesures incloses en ‘Reiniciem l’Alcora’: ajudes a la rehabilitació i impuls del comerç i l’hostaleria

 

L’Ajuntament continua avançant en el pla municipal per a la reactivació de l’economia i la protecció social, ‘Reiniciem l’Alcora’.

Amb els vots a favor de PSOE i Més l’Alcora i l’abstenció del PP, el Ple ha aprovat hui una modificació de crèdit que possibilitarà, entre altres assumptes, posar en marxa altres dos de les mesures incloses en el pla: ajudes a la rehabilitació i suport al comerç i l’hostaleria.

Per a l’impuls de la rehabilitació, el consistori destinarà una partida de 100.000 €, aproximadament. Les ajudes es podran sol·licitar per a realitzar diferents tipus de reformes en cases i comunitats de veïns: obres per a millorar l’accessibilitat, reformes de cuines, substitució de banyeres per dutxes, projectes per a millorar l’eficiència energètica i rehabilitació de façanes. Les obres les executaran empreses del municipi.

Pel que respecta a les mesures de suport a l’hostaleria i el comerç local, el pla contempla un pressupost de 36.000 €. La finalitat és secundar econòmicament activitats i iniciatives que servisquen per tal d’impulsar aquests sectors.

Amic Bona Vesparada

Cal recordar que, en l’anterior Ple, es va aprovar una modificació de crèdit de 300.000 € per a poder fer front a les mesures més urgents del pla ‘Reiniciem l’Alcora’ com són les ajudes directes a autònoms, l’adquisició de material sanitari, les ajudes ‘Renova el teu negoci’ i l’ampliació de la partida d’ajudes econòmiques individuals i del servei d’assistència domiciliària.

Pas a pas, anem avançant en aquest important pla per tal de reactivar l’economia local i pal·liar els efectes del covid, la qual cosa és absolutament prioritària en aquests moments. Paral·lelament a la tramitació de les corresponents modificacions de crèdit, estem ultimant les bases de les diferents convocatòries d’ajudes perquè els veïns i veïnes puguen sol·licitar-les com més prompte millor”, ha destacat l’alcalde, Samuel Falomir.

 

Tot el que cerques, a l’Alcora ho trobes Els millors productes, la millor atenció, els millors serveis, la millor oferta… Per qualitat, per varietat, per professionalitat… Jo, ho tinc clar…Jo, compre a l’Alcora Ara més que mai…comerç local L’Alcora, comerç viu.

Empreses rurals

Més notícies…