Diploma per a agrair l’ajuda de xiquets i xiquetes durant el confinament

May 19, 2020 | CASTELLÓ

L’Àrea de Seguretat Pública i Emergències de l’Ajuntament de Castelló ha elaborat un diploma especial per a reconéixer als xiquets i xiquetes de la ciutat la seua ajuda per a fer front a la covid-19 romanent a casa durant el confinament. La Policia Local vol agrair així, de manera simbòlica, l’esforç i la solidaritat dels més xicotets que, amb la seua actitud, han col·laborat a protegir a la resta de la ciutadania. Aquest diploma vol reconéixer així la corresponsabilitat i participació dels menors per a fer front al coronavirus.

Comerç Borriana

Des de l’àrea de Seguretat Pública i Emergències es demana la col·laboració dels pares i mares, que podran trobar el diploma en les xarxes socials de l’Ajuntament (@AjuntCastello) i de l’Àrea de Seguretat (@AreaSeguridadCS), i que podran signar-lo a manera de ‘validació’. 

 

Empreses rurals

Descarrega’t: diploma castellà

Descarrega’t: Diploma valencià

Més notícies…