José Martí se solidaritza amb el sector empresarial de la província però insisteix en la protecció de la salut de les persones per a aconseguir la nova normalitat

May 10, 2020 | PROVÍNCIA

El president de la Diputació de Castelló anima a a seguir units per a poder dur a terme un procés desescalada efectiu sota la recomanació dels experts mèdics i científics

 

Caixabank

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, entén “la gran desil·lusió que s’ha produït en sectors turístics i comercials de Castelló“, però ha mostrat el seu respecte a la decisió del Govern de mantindre a part de la província en la fase zero del pla de desescalada i activar la fase 1, a partir del dilluns 11 de maig, només en els municipis de l’àrea de salut de Vinaròs.

Benicàssim

José Martí insisteix en la necessitat de seguir les recomanacions dels experts, “que són els que vetlen perquè la desescalada es desenvolupe de la millor manera possible per a protegir la salut de les persones“.

Lleida

En aquest sentit, el president de la Diputació llança un missatge de “calma i tranquil·litat, perquè les presses mai són bones“. Així, afig que “si estem dient des del principi que la nostra prioritat és la salut, aqueix ha de continuar sent el nostre objectiu“.

UAB

José Martí assegura comprendre les preocupacions dels sectors econòmics i empresarials de la província, però insisteix que “tots hem de caminar units, perquè només fent els passos que ens recomanen els experts a nivell mèdic i científic arribarem amb les millors garanties a la nova normalitat que tots volem“.

Més notícies…