Nules donarà mascaretes tèxtils als ciutadans que ho sol·liciten

Abr 30, 2020 | NULES

Es repartiran entre la gent que no pertany als col·lectius de risc

L’Ajuntament de Nules segueix amb el repartiment gradual de mascaretes entre la ciutadania inclosos els més menuts, per aquest motiu facilitarà mascaretes tèxtils entre aquelles persones que no es troben en els grups de risc i que a hores d’ara encara no disposen d’aquest material de protecció.

UAB
PlatgesBurriana

Per tant, es pot fer la reserva trucant a les dependències municipals al número de telèfon 964 67 00 01, en horari de dilluns a divendres, excepte festius, de 9 a 14 hores, per a deixar les dades personals. De manera que, serà el personal municipal qui s’encarregarà de fer arribar les mascaretes als domicilis de totes aquelles persones que ho hagen sol·licitat prèviament.

Caixabank

Portem dos setmanes repartint mascaretes d’acord amb la disponibilitat, per això es va començar amb els principals grups de risc, i aquesta setmana s’han repartit també per les principals zones comercials de la localitat amb l’intenció de poder abastir al major número possible de la població”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Més notícies…