L’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana vol que li poses color al confinament

Abr 25, 2020 | BORRIANA, PROVÍNCIA

POSA-LI COLOR AL CONFINAMENT

Descarrega les làmines dels gegants en pdf a través del següent enllaç: Associació de Gegants i Cabuts de Borriana

Lleida

 

Des de l’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana, volen posar el seu granet d’arena en estos dies de confinament compartint els dibuixos dels gegants borrianencs i animar a pintar-los. I si teniu bona traça i vos atreviu, també podeu fer els vostres propis dibuixos dels gegants.

Podeu enviar-nos les vostres meravelloses obres al correu gegantsicabutsborriana@gmail.com i l’Associació es compartirà al seu Facebook. També ens animen a posar-les a la finestra i alegrar estos dies a tota la gent que les veja.

 

UAB

Més notícies…