Borriana declara dol oficial com a testimoniatge del dolor per les defuncions provocades pel COVID-19 en el municipi

Abr 16, 2020 | BORRIANA

• Durant aquest període, les banderes en tots els edificis municipals onejaran a mitja asta a l’exterior i amb crespó negre en les d’interior

Per acord unànime de tots els grups polítics de la corporació expressat a través dels seus portaveus, l’Ajuntament de Borriana ha declarat dol oficial en la localitat, des d’avui fins al dia que la corporació municipal decidisca revocar-ho. Aquesta decisió ha estat presa en la Junta de Portaveus com a testimoniatge del dolor dels veïns i les veïnes del municipi, davant la defunció de diversos ciutadans i ciutadanes de la nostra localitat per la pandèmia provocada pel virus COVID-19.

Lleida

Segons ha explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, durant aquest període, les banderes en tots els edificis municipals onejaran a mitja asta en l’exterior i amb crespó negre en les d’interior.

A més, Safont ha mostrat “el condol i la solidaritat de l’Ajuntament de Borriana i de tots els veïns i veïnes de la ciutat als familiars de les persones mortes a causa d’aquesta pandèmia, amb l’afecte més sincer”.

UAB

Així mateix, s’ha acordat suspendre tots els actes oficials en què tinga participació la corporació municipal mentre dure l’estat d’alarma decretat pel Govern d’Espanya.

Més notícies…