El PP demana crear una comisión del Covid-19 per a aprovar ajudes per a autònoms i Pime

Mar 29, 2020 | BORRIANA

Fortea reivindica el fòrum de treball “per a poder debatre amb PSPV i Compromís mesures d’utilitat per a Borriana” després de suspendre sine die plens i comissions

 

Lleida

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha considerat urgent la convocatòria d’una comissió de treball del Covid-19 per a aprovar un pla de xoc que permeta ajudar a Borriana amb “mesures útils i eficaces”. La proposta es formula en llaures a poder “treballar units en favor de la nostra ciutadania”. Després de la decisió de PSPV i Compromís de paralitzar la convocatòria d’òrgans col·legiats, comissions i ple, “creiem que és necessari treballar en equip per a habilitar mesures que són urgents”.

La comissió es podria convocar “amb els mitjans telemàtics que ja han posat en marxa altres ajuntaments per a celebrar sessions de govern i plenàries, i que a Borriana funcionen amb èxit en la impartició dels cursos que ofereix el Centre Cultural Rafel Martí de Viciana”.

 

 

La proposta arriba de la regidora del PP a la ciutat, María José Fortea, qui ha defensat la necessitat i urgència “de donar suport a mesures fiscals i socials per al nostre municipi”. “La prioritat és garantir la salut dels nostres veïns sense per això descurar la importància d’implementar un pla de xoc per a reflotar a autònoms i Pime”.

Des del PP, “lamentem que després de 15 dies del decret d’estat d’alarma, a Borriana no s’haja mantingut una sola reunió de treball”. Una circumstància “que bloqueja a la nostra ciutat, ja que des del PP considerem una prioritat establir mesures de reforç ja no sols en l’àmbit social, sinó també en l’econòmic”.

UAB

Les iniciatives, tal com va desgranar el Partit Popular fa ara dues setmanes, se centrarien en l’atenció als qui “han patit directament la crisi sanitària”. “La prioritat és la protecció i la defensa dels nostres ciutadans. Però també ho és garantir la seua subsistència econòmica. Per això, urgim a PSPV i Compromís a convocar aquesta comissió del Covid-19 perquè siguem capaços de debatre i aprovar mesures fiscals que injecten liquiditat directament en la butxaca de les famílies de la nostra ciutat”.

Més notícies…