El davanter del Borussia Dormunt està molt prop del Villarreal CF. L’acord entre el seu actual club i els groguets està completament tancat. L’import que pagarà el Villarreal a l’equip alemany ascendeix a 23 milions d’euros, amb el que el Borussia pràcticament recupera el que li va pagar al FC Barcelona pel seu traspàs al novembre de 2018, quan es va fer definitivament amb el jugador després de la cessió que havia pactat amb el Barcelona.

Alcácer i els seus representants s’havien posat com a data límit el 29 de gener per a prendre un rumb definitiu. Les conversacions amb el València estaven molt prop de tancar-se però, finalment, no van acabar de concretar-se en un acord. El punt d’inflexió es va produir després de la ruptura de les negociacions entre el Barcelona i el València per mitjà de les que, el club català, pretenia fer-se amb els serveis del davanter Rodrigo, el que haguera facilitat la tornada d’Alcácer a València.

S’espera que Paco Alcácer arribe en les pròximes hores a les nostres terres per a passar la revisió mèdica, firmar contracte i, posteriorment, ser presentat ja de manera oficial com nou jugador groc per un total de cinc temporades.

Foto: SE Fútbol

error: Contingut protegit!