Xiques de bronze

Diumenge es va disputar el Campionat Autonòmic per equips absolut grup B en Pista Coberta. Per primera vegada, el club Atletisme Vila-real es classificava amb, segurament, l’equip més jove de tots els participants.

L’equip, que va aconseguir la seua classificació en la sèptima posició de huit per a poder competir, va estar lluitant en tot moment entre la tercera i quarta posició. Les xiques, que van competir amb una actitud molt valenta, en quasi tots els casos van aconseguir fer marca personal en totes les proves i sumar els punts que va donar aconseguir la tercera posició.

Abans de la prova final, el relleu, el club se situava en la quarta posició, a dos punts del Club Atletisme Alacant. Però, amb un gran relleu, van aconseguir la segona posició, i es feien amb els punts necessaris per a aconseguir el tercer lloc en el podium.

 

60mll – Noemí Bou

200mll – Alicia Broch

400mll – Claudia Artero

800 mll – Elena Peris

1500mll – Gisela Mora

60mt – Milena Gómez

Salt d’alçada – Ariana Gómez

Salt de llargada – María Carda

Triple salt – Milena Gómez

Llançament de pes – Paula Llop

Relleu 4×400 – Ariana Gómez, Alicia Broch, María Nieto, Andrea Pesudo

 

Madrigal planta cara

El diumenge tènia lloc a Xàtiva el Campionat Autonòmic individual de Cros sub18. El fred, la pluja i el vent van condicionar molt les actuacions dels atletes.

Una dura prova on l’atleta de Vila-real va anar de menys a més, retrobant-se amb les bones sensacions del cros que havia tingut al desembre. Al final, aconseguia fer-se amb el tercer lloc, demostrant el potencial que atresora.

Amb aquesta classificació suma uns punts molt valuosos i que li col·loquen en la tercera posició amb 22 punts per a poder classificar-se per al Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques, que tindrà lloc a Pamplona el 15 de març.

Més informació en revista POBLE.

error: Contingut protegit!