El PSPV-PSOE d’Onda acusa l’alcaldessa de ser “incapaç” de posar en marxa el pavelló

Ene 14, 2020 | ONDA

Chalmeta lamenta que Ballester “actue per interessos partidistes i no atenga les necessitats dels clubs esportius”

El grup municipal socialista d’Onda acusa l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester d’haver sigut “incapaç” de posar en funcionament la nova instal·lació esportiva “a pesar que ja està finalitzada i l’adjudicació del material en marxa”. “Ballester prefereix la foto a la gestió, la qual cosa està perjudicant greument els clubs que segueixen sense data per a poder utilitzar-ho”, ha assenyalat el regidor Francisco Chalmeta.

Borriana
Caixabank

Entre altres qüestions, i segons han pogut conéixer el PSPV-PSOE d’Onda, “aquesta mala gestió de l’actual alcaldessa fa que el nou pavelló esportiu seguisca sense comptar amb l’alta de la llum, un tràmit per al qual han tingut més de set mesos”, afirma Chalmeta.

Benicàssim

Cal assenyalar que aquest nou pavelló va ser un projecte impulsat pel grup municipal socialista en la passada legislatura i servirà per a descongestionar la resta d’instal·lacions. “Era una demanda del club de gimnàstica de la localitat i d’altres associacions esportives pel que ens vam posar a treballar perquè el mes de setembre estiguera en funcionament. A més, el projecte s’ha consensuat tant amb el Consell de l’Esport, com amb el Club de Gimnàstica i altres esportistes que practiquen activitats relacionades amb la salut, per la qual cosa no entenem com l’alcaldessa no l’activa immediatament”, apunta Chalmeta qui acusa a Ballester d’estar actuant “per interessos partidistes i no pels interessos dels veïns i les veïnes de la localitat”.

L’edifici té una superfície de 2.524 metres quadrats i compta amb una única planta per a facilitar la seua total accessibilitat. Està composta per la sala del pavelló i l’edifici annex de vestuaris i serveis.

UAB

Compta amb unes graderies retràctils per a poder aprofitar millor l’espai, però al mateix temps poder gaudir de bones localitats per al públic quan se celebren competicions de diversa índole. La façana del pavelló s’ha projectat amb el sistema de façana ventilada ceràmica, amb motius geomètrics de diferents colors. En aquesta instal·lació s’aposta per l’estalvi energètic general de l’edifici amb claraboies de llum captadores d’il·luminació natural i projectors tipus LED que disminueixen el consum un 50%. També compta amb panells solars i una caldera de biomassa per al tractament de l’aigua per als vestuaris.

Més notícies…