L’Ajuntament de la Vall d’Uixó promociona el comerç local amb la fira ‘Rebaixes al carrer’

Ene 13, 2020 | LA VALL D'UIXÓ

El 26 de gener en la plaça del Mercat s’oferiran descomptes entre el 30% i el 70% i hi haurà activitats infantils

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat la primera activitat de dinamització comercial d’este 2020. ‘Rebaixes al carrer’ se celebrarà el diumenge 26 de gener en la plaça del Mercat, en horari d’11.00 a 20.00 hores, i hi haurà activitats infantils i familiars “perquè siga punt de trobada per a gaudir de l’oci i aprofitar les ofertes del comerç local”, tal com ha explicat el regidor de Comerç, Jorge García.

Lleida

L’objectiu d’esta nova iniciativa és “incentivar les compres en el comerç local després del Nadal, perquè l’oferta és de qualitat i l’el tracte és especialitzat, professional i personalitzat, sense eixir de la nostra ciutat”. Així, els establiments participants oferiran una àmplia gamma de productes amb descomptes entre el 30% i el 70%.

UAB

Els comerços locals interessats a participar en aquesta fira ‘Rebaixes al carrer’ poden presentar la sol·licitud fins al divendres 17 de gener a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó i disposaran d’un estand de venda el pròxim 26 de gener. Este és l’inici “del calendari que estem ja programant per a promocionar el comerç local durant tot l’any i en tots els àmbits”, ha indicat l’edil.

Més notícies…