El partit Iniciativa del Poble València ha organitzat una jornada lúdica i reivindicativa per a este diumenge dia 12, en el qual a més de mostrar el suport a la iniciativa municipal que demana un acord entre les administracions i el Bisbat de Sogorb-Castelló, titular del Santuari de Sant Joan de Penyagolosa i el quan ha decidit tindre’l tancat.

Tal i com ha explicat la portaveu d’Iniciativa a les comarques de Castelló, Míriam Pañella “des d’Iniciativa, part de la coalició Compromís, hem apostat per organitzar jornades lúdiques i obertes a la participació de tot el món, per posar en valor el nostre patrimoni ambiental, arquitectònic, històric i poder conèixer-li de manera distesa, i hem pensat que la primera d’aquestes activitats havia de ser un lloc tant emblemàtic i estimat per a la gent de les comarques de Castelló com és el Penyagolosa i Sant Joan, i més amb la satisfacció d’estar en un poble on l’alcalde és militant del nostre partit
 

 

Calendari

A les 9:00, ruta des de Sant Joan de Penyagolosa, reivindicant que el santuari s’òbriga. Pujada al pic, el cim més alt i mític de les comarques de Castelló.

A les 14:00, dinar de germanor, per al qual cal apuntar-se.

Es pot anar sols a les 9:00 a animar i per a la foto de família, i per reclamar posar en valor el santuari. Sense pujar al pic, es pot visitar en Sant Joan el Centre d’Interpretació del Parc darrere del santuari, o gaudir de l’entorn amb passejades més lleugeres.
 
Es pot anar sols a l’excursió, sense dinar, o es pot anar sols al dinar, on sí fa falta apuntar-se a l’enllaç de baix.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfL7N2kzWjmblKKlwkxHT6f3Qf2yZO60_wWaAkEDWIKSDVapw/viewform?fbclid=IwAR2gJ5TzoHiWSAYRvFmgMLSxNPxOwoIRbemoMoIV-Q3lrSWlne_vzJUO2hc