El Villarreal CF realitza la tradicional visita nadalenca als hospitals de la província

Ene 3, 2020 | VILLARREAL C.F.

El primer equip i el Femení A han realitzat la tradicional visita als hospitals de la província de Castelló i La Fe de València

El primer equip i el Femení A del Villarreal han visitat aquest dijous als xiquets i xiquetes ingressats en els hospitals de La Plana de Vila-real, l’Hospital General de Castelló, l’Hospital Rei En Jaume de Castelló, l’Hospital Comarcal de Vinaròs i La Fe de València per a donar-los una grata sorpresa, entregar-los regals i poder viure junt amb ells un bonic moment en plenes festes nadalenques.

Lleida

Els futbolistes grocs, dividits en cinc grups, han recorregut les plantes dels centres mèdics, s’han fet fotografies i han firmat autògrafs als xiquets i xiquetes, que han disfrutat d’una jornada inoblidable amb els seus ídols grocs.

UAB

Text: Villarreal CF web oficial. www.villarrealcf.es
Traducció text: revistapoble.net
Fotos: Villarreal CF

Més notícies…