El nuler José Felip dona a la Biblioteca Municipal dos exemplars del seu llibre sobre Blockchain

Dic 19, 2019 | NULES

“La era de la BLOCK punto COM” és el nom de la publicació que ara es pot consultar a la biblioteca

El nuler José Felip Darás ha donat dos exemplars impresos del  llibre “La era de las BLOCK punto COM” del que és autor principal i coordinador a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó. Es tracta d’un llibre especialitzat sobre la tecnologia informàtica anomenada blockchain.

Lleida

Aquest llibre està editat i registrat originàriament en format electrònic però gràcies a la col·laboració de l’Associació Avalbit de València es podrà consultar en paper a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó.

UAB

De fet, José Felip Darás ha sigut membre actiu de l’Associació Valencia de Criptomonedas (Avalbit.org) des dels seus  inicis al llarg de més de tres anys, en els que ha ajudat a donar a conéixer la tecnologia blockchain i les criptomonedes. 

Més notícies…