La prestigiosa Agència EFE i el Villarreal CF han presentat la mostra fotogràfica que estarà disponible fins al 4 de gener

S’ha presentat en l’Estadi de la Ceràmica l’exposició fotogràfica realitzada per l’Agència EFE, junt amb el club, denominada ‘Villarreal CF, 20 años en Primera’. La prestigiosa agència de notícies reconeix així la trajectòria del Submarí Groc pels seus 20 anys en Primera Divisió i per haver-se ficat dins dels 20 millors equips de la història en la màxima categoria del futbol espanyol (en concret, el denové en la classificació històrica de Primera).

A l’acte de presentació han assistit el president del Villarreal CF, Fernando Roig; el vicepresident José Manuel Llaneza; el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles; una àmplia representació del Consell d’Administració del club i els jugadors del Submarí Santi Cazorla, Bruno Soriano i Pau Torres, així com el màxim golejador històric del Villarreal CF, Giuseppe Rossi. Per part de l’Agència EFE van estar presents el director d’Esports, Luis Villarejo; el delegat general de la Comunitat Valenciana, Adolfo Ibarra; el redactor, Alfonso Gil; i el comercial, Jorge Pradas. Com a màxima autoritat local, no va voler perdre’s la cita l’alcalde de Vila-real, José Benlloch.

Després d’una sèrie de parlaments, en què van prendre la paraula el president del Villarreal CF, el director d’Esports d’EFE, l’alcalde de Vila-real i Santi Cazorla, els assistents van repassar cada una de les instantànies, rememorant multitud de moments inoblidables i compartint tot tipus anècdotes de la història recent del Submarí Groc.

L’exposició, d’accés lliure i gratuït, arrancarà aquest dimarts 17 de desembre per al públic en general i estarà disponible fins al 4 de gener. Està situada en l’accés als Casals Blaus dins de l’Estadi de la Ceràmica (junt a la Porta 24, en el carrer Blasco Ibáñez).

D’aquesta manera, els aficionats podran disfrutar d’imatges exclusives que repassen els moments més recordats de la història recent del Submarí Groc d’una manera diferent. Ascensos, triomfs inoblidables, nits europees, jugadors històrics,… Moments que els ‘groguets’ més fervents podran reviure amb especial afecte.

 

Premis per als aficionats que assistisquen i ho compartisquen en xarxes socials

Aquells aficionats que visiten l’exposició i compartisquen la seua experiència amb una foto utilitzant el hashtag #20V20, rememorant algun dels millors moments d’aquests 20 anys, participaran en el sorteig de dos premis molt especials: un viatge amb el primer equip en un desplaçament de lliga i una camiseta oficial firmada per tots els components de la plantilla.

 

Horaris de l’exposició (accés lliure i gratuït):

•De 18.00 a 21.00 hores: els dies 17, 18, 19, 20, 23, 27 i 30 de desembre; així com el 2 i 3 de gener de 2020.

•De 10.00 a 13.30 hores: els dissabtes 21 i 28 de desembre; així com el dissabte 4 de gener.

•Tancat: els dies 22, 24, 25, 26, 29 i 31 de desembre; així com l’1 de gener.