Benicàssim inicia la Ruta dels aparadors per 23 comerços

Dic 10, 2019 | BENICÀSSIM

Els clients poden obtindre un regal en completar el Bitllet i votar el millor aparador

Els comerços de Benicàssim s’han engalanat del millor esperit nadalenc amb l’inici de la Ruta dels aparadors. Un total de 23 comerços participen en la iniciativa dins de la campanya “el Nadal està més prop del que crees” i en la qual els veïns i turistes de Benicàssim poden visitar, votar pels seus aparadors favorits i la seua opinió tindrà regal. Per a això, i com ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Batalla, els comerciants que participen en la ruta hauran de signar o selar en el Bitllet que es pot trobar en la guia de les activitats programades per a les dates nadalenques. “Quan el client tinga deu segells, podrà entregar el seu Bitllet en l’Oficina de Turisme, votar pels seus tres aparadors preferits i s’emportaran un obsequi per fer-lo”, ha indicat Batalla. I, a més dels clients, els comerços participants en la Ruta dels aparadors també han rebut un obsequi per part de la regidoria i que ha repartit aquest matí l’edil responsable de l’àrea de Comerç, junt a la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, i el regidor de Festes, Arturo Martí. Així mateix, els tres comerços guanyadors obtindran un regal especial una vegada finalitza aquesta acció.

Lleida

A més de la Ruta dels aparadors, els comerços de Benicàssim també es troben immersos en una nova edició del Pot de Nadal en el qual els comerços associats a Acoserbe entreguen als seus clients bitllets de participació per al sorteig de quatre xecs-regal. Els compradors han de depositar les seues participacions en l’urna situada en l’Oficina de Turisme de la Casa Abadia i els dies 27 de desembre i 3 de gener, a les 12 hores, se celebrarà el sorteig dels xecs que sumen més de 1.100 euros i que hauran de gastar-se en els comerços de la localitat.

UAB

Finalment, la campanya comercial de Nadal contempla també el repartiment d’unes làmines amb recortables amb motius nadalencs amb les quals els més xicotets podran confeccionar adorns nadalencs.

Més notícies…