Benicàssim puja al Desert per a celebrar Santa Teresa

Oct 15, 2019 | BENICÀSSIM

La capella del monestir del Desert de les Palmes ha acollit aquest migdia la missa de celebració del dia de Santa Teresa. Aquesta festivitat la celebren tradicionalment les persones majors de Benicàssim que homenatgen la santa. Com ja és habitual, l’Ajuntament de Benicàssim ha posat a la disposició dels interessats un autobús gratuït per a acudir a l’ofici religiós i, després d’això, els assistents han pogut gaudir de coca malfeta i moscatell.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, la regidora de Gent gran, Rosa Mari Gil, i els edils Elena Llobell, Arturo Martí i Javier Alonso, no han faltat a la cita festiva. Finalment, molts dels presents han compartit un menjar de pa i porta abans de tornar al nucli urbà.

Borriana
Caixabank

 

Benicàssim
UAB

 

Més notícies…