La regidora del PP, Consuelo Suay, tendeix la mà per a ser eficaços i treballar perquè “és el que esperen els ciutadans d’els qui ocupen un càrrec públic”

Veïns dels Poblats Marítims de Borriana han traslladat la situació d’alarma provocada per la proliferació de mosquits registrada en les últimes setmanes. “Les pluges registrades de forma intermitent han anat alimentat a un dípter que s’ha reproduït de forma exponencial aquest passat mes d’agost i que arribat setembre provoca que molts veïns vegen modificats hàbits com gaudir d’una terrassa o jugar en el parc amb els xiquets”, ha comentat Consuelo Suay.

Suay, regidora del PP en l’Ajuntament de Borriana, ha fet una crida al PSPV per a garantir “l’eficàcia i el treball que els ciutadans esperen d’els qui ocupen càrrecs públics. És evident que és necessari un control i supervisió estricte d’aquesta plaga que torna a amenaçar amb modificar hàbits de vida i impedir rutines quotidianes“, ha explicat la regidora del PP.

En la zona del Port, “la problemàtica és especialment virulenta”. No obstant açò, assenyala Suay, “no és un cas aïllat. Hi ha altres zones de Borriana en les quals els veïns també han denunciat la proliferació del mosquit i el malestar generat de la presència del dípter. Des del PP, tendim la mà a treballar però també exigim responsabilitat i compromís als qui governen”. 

Als ciutadans els importen poc les guerres polítiques. El que esperen d’els qui ocupem responsabilitats públiques és que assumim les nostres obligacions i treballem. Per açò, crec que és necessari resoldre aquesta situació i aplicar mesures eficaces. I més enllà del puntual, treballar amb previsió, perquè el que no és de rebut és que durant el primer semestre de l’any el PSPV oblide que ha de traure el plec de tractament contra el mosquit i haja de prorrogar el contracte. Més lliurament, més responsabilitat i més esforç perquè si s’ocupa un càrrec públic és per a servir als ciutadans, no per a servir-se d’ells”, ha considerat la regidora.