Climent posa en valor la millora dels polígons industrials i anuncia un nou pla d’ajudes en matèria energètica

El conseller d’Economia Sostenible; Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, va visitar aquest dilluns les festes de la nostra ciutat acompanyat pels seus companys de Compromís. Climent, qui també va assistir a la inauguració de la nova seu d’Ucovi al carrer Sant Roc, va aprofitar per posar en valor els projectes portats a terme en l’anterior legislatura i va anunciar nous plans per als anys vinents. Però abans, el conseller d’Economia assegurava als mitjans de comunicació que enguany finalitzaran totes les millores en els serveis i en la fibra òptica dels polígons industrials. 

I pel que fa als nous projectes, Climent va anunciar una nova línia d’ajudes bianuals per a la cogeneració d’energies renovables als polígons industrials mitjançant la creació de xicotetes plantes eòliques o fotovoltaiques. Finalment, el conseller es va referir a la localització fins a Alacant del departament d’Innovació com, lluny de ser un impediment i un obstacle per a la nostra província, “una qüestió que no ha d’afectar”. I en aquesta mateixa línia, Climent apostava per la transversalitat com un assumpte clau per a fer polítiques. “De lo contrari, i si no canviem la mentalitat estarem perduts”, va concloure.