Santi Cazorla tornarà a lluir un número màgic dins de la història del club, un dorsal que ja va lluir a finals de la seua anterior etapa en el Submarí Groc i que ara hereta de Pablo Fornals, que ha sigut traspassat al West Ham United anglés.

El ‘8’ és un número especial en el Villarreal CF, ho van portar en la seua esquena hòmens com Gica Craioveanu (autor del primer gol del Villarreal en Primera Divisió) o Juan Román Riquelme, entre altres. La temporada passada, Cazorla va portar el ’19’, un altre número amb solera que durant moltes temporades va portar Marcos Senna.

És habitual que certs números tinguen un pes significatiu dins de cada club, per història i talent. Exemples hi ha molts. En el FC Barcelona seria el ’10’ que porta hui en dia Leo Messi, però que anteriorment ja van lluir estreles com Maradona, Romario, Rivaldo o Ronaldinho. En el Real Madrid seria el ‘7’ de Juanito, Butragueño, Raúl o Cristiano Ronaldo.