La concessió irregular de les llicències va obligar a tancar-lo més d’un any

El tanatori municipal de Nules està prestant servei amb normalitat des de dissabte passat després que l’Ajuntament de Nules haja concedit la corresponent llicència d’obertura a l’empresa concessionària perquè poguera reobrir les instal•lacions després de finalitzar les actuacions pertinents per a regularitzar la situació ja que el tanatori municipal de Nules havia de legalitzar tant l’obra com l’activitat.

Tant els veïns i les veïnes de la localitat com les diferents companyies poden utilitzar aquest servei que es va deixar de prestar fa més d’un any per problemes en la concessió de llicències que ja s’han resolt”, matisa la regidora de Cementeri, Susana Tusón.

Cal recordar que el tanatori municipal de Nules es va tancar al mes de febrer de l’any 2018 en trobar-se sense llicència pel dictamen del Consell Jurídic Consultiu, així després del requeriment fet pel consistori a l’empresa concessionària i passar alguns mesos sense legalitzar l’obra i l’activitat l’Ajuntament de Nules es va veure obligat a tancar-lo.