El Ple ha aprovat la modificació de crèdits necessària per escometre aquestes actuacions, que suposaran un important estalvi en despeses de reparació i manteniment

L’Ajuntament de l’Alcora destinarà 300.000 € a la millora de carrers i camins. Es tracta d’una de les inversions financerament sostenibles que es duran a terme amb càrrec al superàvit de 2018, aprovades en l’últim ple municipal. S’arreglaran vials i camins situats en diferents zones de la localitat: polígon industrial, carretera de circumval•lació, avinguda Castelló, rotonda d’entrada per la carretera vella Castelló-l’Alcora, poliesportiu, carrer Constitució, carrer carretera Ribesalbes, carrer Font Nova, partida Regatell, Araia, etc.

Aquestes actuacions, a més dels avantatges derivats de la seua millora, suposaran un “estalvi substancial” per a les arques municipals, a l’ésser en l’actualitat objecte de “reiterats treballs de reparació i manteniment”, ha explicat l’alcalde, Samuel Falomir.

 

Altres actuacions amb càrrec al superàvit

També es durà a terme, amb càrrec al superàvit, diferents accions per tal de millorar l’eficiència energètica en instal•lacions municipals, entre elles, la incorporació d’il•luminació led, la instal•lació de plaques fotovoltaiques i la millora en la producció d’aigua calenta. S’actuarà al pavelló polifuncional, al pavelló poliesportiu, al museu i l’ajuntament. “Apostar per l’eficiència energètica és ajudar a construir una societat més sostenible, fomentant la reducció de la despesa energètica”, ha destacat Falomir.

A més, es milloraran instal•lacions esportives com el pavelló polifuncional, on s’instal•larà parquet i il•luminació led, i les pistes de frontó, entre d’altres.

error: Contingut protegit!