Es vol millorar el servei d’informació amb la creació d’un grup de WhatsApp

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa un nou canal de difusió per a millorar el servei d’informació a la ciutadania mitjançant la creació d’un grup de WhatsApp. El número de WhatsApp és 650 26 57 47 i les persones interessades en adherir-se al mateix tenen que enviar el missatge ‘alta Nules’.

Així doncs, amb aquest nou canal de difusió per a la ciutadania es podrà rebre els bans, la programació cultural, activitats, entre altres qüestions d’interés.

Després de dur a terme un anàlisi intern per a millorar la comunicació hem vist que el WhatsApp és una ferramenta important per a poder arribar a un gran número de ciutadans. És tracta d’un grup de difusió de fàcil ús, unidireccional i que el ciutadà pot formar part del mateix de manera voluntària ja que sols hi ha que gravar-se el número en l’agenda del mòbil i enviar un WhatsApp dient alta Nules i de la mateixa manera també es pot donar de baixa quan ho considere”, explica l’alcalde de Nules, David García.

error: Contingut protegit!