El Villarreal ha tancat el fitxatge de les dos primeres incorporacions de cara a la temporada 2019-2020, que serán presentats pròximament

 

Raúl Albiol Tortajada (Vilamarxant, 04-09-1985)

Albiol acumula 545 partits en l’elit del futbol entre quatre equips (Valencia, Getafe, Real Madrid i Napoli), marcant 15 gols i repartint 13 assistències. En el seu palmarés el central compta amb un Mundial i dos Eurocopes amb Espanya, una Lliga amb el Real Madrid, dos Copes del Rei amb el Valencia i el Real Madrid, una Supercopa de Espanya amb el Real Madrid, una Copa de la UEFA amb el Valencia CF, una Copa d’Itàlia amb el Napoli i una Supercopa italiana també amb el conjunt napolità. Albiol fitxa per a les tres pròximes temporades.

 

Rubén Peña Jiménez (Ávila, 18-07-1991)

Peña ha jugat en equips com el Real Valladolid, CD Guijuelo i CD Leganés, donant el salt a Primera Divisió amb la SD Eibar, equip amb qui ha disputat 96 partits oficials, anotant quatre gols i donant cinc assistències. Juga de lateral dret, encara que pot arribar a fer-ho d’extrem i inclús de centrecampista ofensiu. Fitxa per cinc temporades.

error: Contingut protegit!