El centrecampista castellonenc es mostra agraït al club i a l’afició i posa en valor el seu pas pel Submarí Groc

Fornals ha fet entrega al club d’una camiseta firmada de la Selecció Espanyola commemorativa del triomf nacional en l’Europeu Sub-21 d’Itàlia

Pablo Fornals ha comparegut este migdia en la sala de premsa de la Ciutat Esportiva per a despedir-se del Villarreal CF, que ha sigut sa casa durant les dos últimes campanyes. El centrecampista castellonenc ha valorat positivament el seu periple en el Submarí Groc: “Han sigut dos anys molt intensos en els que he viscut grans moments. El Villarreal CF m’ha ajudat a créixer i ací he aprés molt com a jugador i com a persona. Deixe a molts amics i em volia despedir del club i l’afició. Ara me’n vaig a viure una nova aventura lluny de casa”.

Entre els seus millors records com a futbolista del Villarreal CF Pablo Fornals destaca el seu gol en el Santiago Bernabéu, que li va donar als grocs la primera victòria de la seua història en el camp blanc: “Em vénen al cap gran moments. La victòria davant del Real Madrid, la classificació europea en Riazor i, a pesar de com de dura ha sigut aquesta temporada, després de tant patiment, també recorde amb afecte la consecució de la permanència davant de l’Eibar”.

Finalment, Fornals s’ha mostrat il·lusionat per la seua arribada al futbol anglés: “És una lliga en què sempre he volgut jugar. Treballar amb Pellegrini, i conéixer una cultura nova eren reptes que m’abellia afrontar. En la Premier League el joc és més ràpid i pondera molt el físic. Per a un jugador de les meues condicions, crec que és important provar-me en una lliga com eixa”.

(Fotos: Villarreal CF)

error: Contingut protegit!