El Villarreal CF dóna 5.000 euros a la delegació provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Jun 21, 2019 | VILLARREAL C.F.

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha fet entrega aquest matí d’un xec solidari amb valor de 5.000 euros a la delegació provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer per a la lluita contra el càncer de mama. Els diners corresponen al 20% de la recaptació generada aquesta passada temporada amb la venda de la segona camiseta oficial (color rosa). La campanya de recaptació va arrancar a mitat del mes d’octubre de 2018. El Villarreal CF es va sumar al Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer de Mama i aquests 5.000 euros són el resultat.

Caixabank

L’acte d’entrega del xec solidari s’ha dut a terme en la Ciutat Esportiva del Villarreal CF i ha comptat amb la presència del vicepresident del club, José Manuel Llaneza, del president de la Junta Provincial d’AECC, Carlos Camahort, de la coordinadora cap de la JPAECC, Salomé Esteller, i de la psicòloga de prevenció de la JPAECC, Cristina de Maya.

Borriana

Més notícies…