Més de 900 joves es reuneixen a Castelló pel Campionat Nacional d’Atletisme sub 18

Jun 20, 2019 | CASTELLÓ

Omar Braina agraeix al Club d’Atletisme Playas, organitzador de l’esdeveniment, “el seu esforç per posar a la ciutat en el mapa de l’esport”

Castelló es converteix dissabte que ve i diumenge, 22 i 23 de juny, en epicentre nacional de l’Atletisme. Més de 900 joves de diversos clubs s’instal•laran a la ciutat per a participar en el primer Campionat d’Espanya d’Atletisme sub 18 celebrat en la Comunitat Valenciana. A més d’aquest, el club d’Atletisme Playas de Castellón ha organitzat, amb suport de l’Ajuntament a través de la regidoria d’Esports, el campionat de Relleus 4×100.

Lleida

No es tracta únicament d’un esdeveniment esportiu que porta turisme, també consisteix en un motor econòmic per a la nostra ciutat”, segons ha assenyalat el regidor Omar Braina. En aquest sentit, el president del Playas, Toni Escrig, ha assegurat que “els hotels de Castelló han aconseguit el 100% de la seua ocupació per a aquest cap de setmana”.

UAB

La seixanté huitena edició del campionat tindrà lloc en les instal•lacions esportives Gaetà Huguet, les pistes a l’aire lliure on entrena el club. Així, el Playas de Castelló s’ha proclamat campió d’Europa i tant l’equip femení com el masculí van guanyar la Lliga Nacional d’Atletisme, entre altres assoliments. D’aquesta manera, Braina agraeix al club “per col•locar a Castelló en el mapa de l’esport”.

Més notícies…